Статистика портала по обьектам недвижимости в Харькове

В разделе "Горячие предложения" 54 объектов: квартир - 30, домов - 10, помещений - 3, участков - 11.

В разделе "Харьков посуточно" квартир - 1.

В раздел "Частные объявления" с 01.12.2016 по 08.12.2016 поступило – 253:  квартир - 209 (продам квартиру 154),  домов и дач - 23,  помещений - 13,  участков - 8.

Планировки квартирПланировки

В этом разделе вы найдете чертежи, отображающие различные типы планировок квартир в городе Харькове.

О проекте недвижимость Харькова

Портал недвижимости Харькова работает с 2000 года и предоставляет информацию о посуточной аренде квартир в Харькове, частным объявлениям "куплю, продам, сдам, сниму", предложениям агентств недвижимости, новостройкам Харькова, предложениям от собственников и другую информацию рынка недвижимости Харькова.

Скажіть, будь ласка, коли мені необхідно звертатися до нотаріусу для оформлення спадщини?

На портал "Недвижимость Харькова" поступило следующее сообщение в рубрику "Задать вопрос юристу":


Вопрос:

Добрий день! У мене таке запитання: У червні 2013 року померла моя мати. Ми з нею постійно мешкали разом в квартирі, яку матуся, згідно заповіту, заповідала мені. Батько помер у 2006 році (на той час вони з мамою були розлучені). У мене є рідна сестра, їй зараз 53 роки, вона не є недієздатною та не претендує на цю квартиру. Більш спадкоємців немає. Скажіть, будь ласка, коли мені необхідно звертатися до нотаріусу для оформлення спадщини? До спливу 6 місяців чи після? Я вже відвідувала нотаріуса, але мені сказали звернутися у грудні 2013. Проте, мене турбує чи не пропущу я встановлений законодавством термін та не прослідує за цим необхідність звертатися до суду? В різних джерелах в Інтернеті, в приватних бесідах з юристами я отримувала суперечливі поради та це питання все ще є відкритим для мене. Буду дуже вдячна Вам за відповідь.


Ответ:


Добрий день, Олена!

Зверніться до нотаріуса з заявою про прийняття спадщини за заповітом до спливу 6 місяців.

Благодарим за вопрос.

Адвокат Кожевникова Наталья Ивановна.

Телефон для консультаций: (057) 750 97 51